Dagen hvor jeg skulle på universitet

Det var fredag morgen. Jeg var så træt, og ville bare gerne sove. Jeg var lige vågnet, og jeg ville så gerne sove videre. Jeg har aldrig været så træt før. Men jeg blev nødt til at stå op. Klokken var 7 om morgenen, og jeg skulle snart i skole. Jeg går til dagligt på universitet, hvor jeg er i gang med at uddanne mig som læge. Jeg virkelig glad for uddannelse, og jeg gør mit bedste for at fuldføre hele uddannelse. Jeg har drømt om at blive læge, lige siden jeg var helt lille, og nu har jeg muligheden for at gøre min drøm til virkelighed. Jeg begyndte så at gøre mig klar så jeg kunne tage ud ad døren. Jeg startede med at spise noget morgenmad, og børstede så mine tænder. Så kunne jeg endelig tage ud ad døren og hen til stationen. Jeg tog så hen til stationen, og ventede på toget. Der var et par minutter til at toget kom. Så imens brugte jeg bare telefon. Det var koldt udenfor, og jeg ville bare ind i toget. Så skete uheldet. Jeg taber min telefon på stationer. Jeg kan hører at den rammer hårdt ned. Jeg tager min mobil op, og kan se skærmen er smadret. Det var virkelig uheldigt. Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre med en smadret mobil. Jeg tog så i skole. Jeg fik fri 14. Jeg valgte at tage ned til fixphone.dk efter skole for at få min skærm skiftet. Det sagde de så at de kunne få gjort på under en time, så jeg kunne få min mobil tilbage samme dag. Det gjorde mig virkelig glad og lettet. Jeg gik så en lille tur i en time og kom tilbage for hente min mobil.