Design jeres egne sokker med logo

De bedste reklameartikler er de reklamegaver som bliver brugt. Det vil altså give jer langt mere at investere i noget som med sikkerhed ikke blot bliver i skuffen. Sokker med logo er til jeres virksomhed som mangler et ekstra boost til jeres markedsføring. Det kunne for eksempel være til diverse arrangementer hvor det forgår indenfor, eller hvor man ikke skal have sko på. Det er også en god gave til elever eller børn på skolen eller til jeres kunder eller medarbejdere.

I kan nu designe jeres egne sokker med tryk gennem vores koncept; Your Design. Her kan i være med helt for starten og derfor også få det resultat som i kunne tænke jer. I kan nemlig vælge det logo eller design som I vil have på hele sokken. Derfor kan I få præcis det udtryk som I mener skal hjælpe jeres markedsføring. Ud over design har i også en mange valg muligheder indenfor materialer. Her kan i nemlig vælge mellem bambus, bomuld, polyester og spandex. I kan vælge det som i mener jeres modtagere vil blive gladest for. Derudover har vi også størrelser til enhver fod. I skal derfor ikke være nervøs for at vi ikke har de strømper med tryk som i mangler til jeres markedsføring. Vi leverer strømper med logo som er behagelige, slidstærke og stilrene til enhver virksomhed.

Hvorfor skal man vælge sokker med logo

Står I og er i tvivl om hvorfor man skal vælge sokker med logo som jeres næste reklameartikel, kan det være fordi det ikke er noget man lige ser hver dag. Sokker med tryk er dog noget som alle kan bruge, da det tit er noget som folk har på hver dag. Det er derfor også en reklameartikel som i kan være sikker på ikke ender i bunden af skabet og i stedet bliver vist frem til en masse mennesker. Om det så er de mennesker som jeres modtagere møder i supermarkedet, på skolen eller rundt i byen. Sokkerne er derfor en nem og billig måde at få jeres logo og navn ud blandt en masse folk, som alle kan være potentielle nye kunder. Det kan også være i står og skal afholde et event hvor man skal have skoene af og derfor har behøv for at have nogen smarte og lækre sokker på. Det kunne for eksempel være til event hvor man måske skal dyrke en form for aktivitet, som yoga eller dans. Jeres deltagere til eventet vil med høj sandsynlighed benytte sig af strømperne med logo i deres fritid og derfor er det også en perfekt gave til disse arrangementer. Det kunne også være arrangementer på folkeskolen eller børnehaven hvor det at give et par sokker samt andre reklameartikler vil være perfekt.

Sammen med os hos Topsupplies kan i designe de sokker med logo som i mangler til jeres markedsføring. I kan være med i hele processen via hvor koncept Your Design. Her har i mulighed for at designe de sokker som i mener skal booste jeres virksomhed.