Hvorfor skal du tage i BDSM klub?

I denne artikel vil vi gå lidt i dybden omkring hvad BDSM er, og hvorfor man bør tage i sådan en klub.

BDSM hvad er det?

Måske du allerede har en anelse om, hvad det indebærer, og straks får du billeder i hovedet, som som lægger langt fra dine lyster. Men faktisk er det ikke så slemt, som du egentlig tror.

BDSM er en forkortelse af tre forskellige ord:

– DB står for Bondage og Disciplin

– DS står for Dominans og Submission

– SM står for Sadisme og Masochisme

DB

Bondage handler om at binde nogen fast med seler eller eventuelle remme. Man kan godt spænde nogen fast til sengen i soveværeslet, men man kan også binde andre fast i en BDSM klub, hvor det kan være lidt mere avancerede metoder, såsom at hænger i en sele ned fra loftet, afhængig af, hvad der er til rådighed i den enkelte klub. Disciplin er at give ordre eller modtaget ordre, som kan være en rolle man har en leg, du kender det måske som at slave og blive udnyttet.

DS

Dominans er ikke overraskende hos mange, men det er, at man gerne vil bestemme og have magten over et andet menneske. Submission er evnen til at underkaste sig for sin dominans, hvortil det er to ting, som går godt i spænd.

SM

Sadisme er en sadistisk person, som nyder at se andre lide eller være utilpas og have ondt. Her indgår smertelege, såsom pisk. Og det går nemlig også godt i hånd med masochisme, for hvis man er masochist, så opnår man nydelse ved at få påført sig smerte eller lidelse, og bruge den til at blive ophidset.

Hvis du trænger til fornyelse i dit seksuelle liv eller vil prøve noget nyt, så oplev nye sider af dig selv ved at besøge en BDSM klub. Bliv klogere på Kink Convention og hvad BDSM har at byde på i Kink Club I Skive.