Intime gaver er på mode! Hvilken gave skal man købe i en sexbutik?

Sexbutikker specialiserer sig i nyheder til voksne, såsom champagneflasker, sexgynger, massageolie og vibratorer, for blot at nævne nogle få. Voksenbutikken sælger nogle af de mest fantastiske, men alligevel overkommelige, intime gaver, der garanteret får din elskede til at rødme.

Hvorfor skal du tage gaver i en sexbutik?

  • Der er gavesæt i sexshops. Det er heller ikke kun sexlegetøj. En bred vifte af spændende kosmetik med forskellige egenskaber.
  • Der er sjove ting. Ingen vil være stærke nok til at modstå de oprindelige former for is, blødt legetøj eller en magnet.
  • Professionel hjælp fra konsulenter. De vil altid rådgive dig om, hvad du skal få til en bestemt lejlighed.
  • Priserne er rimelige. For eksempel kan massageolie med en vidunderlig duft findes flere gange mindre end i en spa.

Hvad skal man give en kvinde fra en voksen butik?

Erotisk spil

Den ideelle gave til par, der keder sig. Hvis en pige klager over sin kæreste, kan du tilbyde det til hende. Selvom det ser ud til at være harmløst, kan det have ekstremt specifikke opgaver. Det er afgørende at vælge den rigtige; at give en kollega valget til gruppesex er ikke altid en god idé. Romantiske spil er dog en dejlig gave.

Vaginale bolde

Dette er en muskelsimulator, der holder dig i form. Nogle af ballonerne er pakket ind på en meget elegant måde med en kasse, der ligner en smartphone. Det foretrækkes at få en række bolde, så brugeren kan eksperimentere med forskellige belastninger. Dette er en vidunderlig gave.

Hvad skal man give en mand fra en sexbutik?

Stor pakke kondomer

Men der er 144 stykker, ikke 12. Dette er en stor pakke, der vil vare seks måneder. Dette er en fremragende gave, da det giver dig mulighed for at undgå at købe kondomer i flere måneder.