Tænk engang at føle at man går på en sky hele dagen

Jeg går og føler mig lettere, og mere flyvende på en eller anden måde i de her dage, jeg tror at det er fordi jeg er begyndt at gå i Bambus sokker. Min kæreste har det på samme måde, og hun er begyndt at gå i bambus strømper. Ja den er god nok, det lyder helt sikkert vildt, og det er det jo også. At gå på en sky, at føle sig flyvende, og alt det der. Men nu sidder jeg jo også bare lige og freestyler lidt her på mit keyboard. Det er min nyerhvervet hobby, og jeg nyder det mere og mere for hver gang jeg får gjort det. En gang om dagen bliver det til for tiden. Noget af det der kommer ud er meget godt, men andet af det er altså mindre godt, og jeg har lidt på fornemmelsen at denne her artikel blev til en der røg ned i den nederste kategori,m altså de mindre gode artikler. 

Men hvad er det så der gør en artikel om fx i dette tilfælde om bambus sokker og strømper, god. og hvad er det der gør den mindre god. Jeg har på fornemmelsen at det har rigtigt meget at sige om det bliver sådan lidt for sælgende, og overdrevet sælger agtigt, eller om det bare er fin retorik, og skriveteknik. Ja det må det jo have noget at gøre med, jeg tænker faktisk at det kunne være en god idé at tage på et skrivekursus, fordi sådan et sted er der helt sikker folk der ved noget om den slags. Så det er da bare lige det jeg gør.