4 tips til at pifte dit sexliv op og holde gnisten I live!

Sex er en naturlig og sund del af livet. Det føles ikke kun godt, men er også vigtigt for intimitet og selvværd. Hvis du ønsker at pifte dit sexliv op eller holde gnisten i live i dit forhold, er der mange ting, du kan gøre! Nogle mennesker keder sig med deres nuværende rutine eller føler, at de mangler spontanitet. Dette behøver ikke at være tilfældet! Der er mange måder at udforske forskellige, seksuelle aktiviteter på, f.eks. ved at bruge et nyt legetøj (f.eks. en vibrator), udforske fantasier sammen eller endda afprøve nye stillinger og steder!

Her får du 4 tips til at pifte sexlivet op

1. Brug legetøj

Legetøj er en fantastisk opfindelse for børn, men det er altså også genialt for voksne. Der findes rigtig mange forskellige former for sex legetøj, som man kan udforske hinandens kroppe med. Den populære og gode vibrator bliver aldrig kedelig! – Hvis man ønsker lidt mere fornyelse, man kan gå i krig med en buttplug. Her skal du dog gå forsigtigt frem og husk glidecremen.

2. Tag madvarer med i sengen

Sex og intimitet bliver bare lidt sjovere, hvis man kan smage noget godt imens. Tag en flødeskum med ind i sengen, og sprøjt den på kroppen, og slik det af. Det er frækt og lækkert. Man kan også bruge chokoladesovs, og koldt vand på erogene zoner kan bare noget!

3. Hav sex nye steder

Sex kan godt blive kedeligt, hvis man altid har det i soverværelset, og det altid er i samme stilling. Hvis sexlivet er kedeligt, er det et tegn på, at i mangler spænding. Tag ud for hjemmet, og hav sex op ad bygningen, i vaskerummet eller andre steder.

4. Inviter én mere ind i sengen

Det kan også være super frækt at invitere én mere ind i sengen. Det kan være en mand eller en kvinde, alt efter hvad i foretrækker. Det vil gøre selv kedelig sex, meget mere spændende og frækt!