Hvad det betyder at være single: Tips til at finde og date en partner online

At være single er en vidunderlig ting. Det betyder, at du er fri til at gøre, hvad du vil, når du vil, og med hvem du vil! Men hvis tanken om at være single slet ikke tiltaler dig – eller endnu værre – får dig til at føle dig ensom og fremmedgjort, så er dette blogindlæg måske lige noget for dig. I det vil vi diskutere, hvad det betyder at være single, hvor vigtigt det er at finde en partner i livet samt fem tips om dating online. Jeg håber, at din mening om at være single efter at have læst denne artikel vil have ændret sig til det bedre…- online dating – mød nye mennesker online

Hvad det betyder at være single?

At være single betyder, at man er uden en partner. Det kan være en potentiel, god ting for nogen typer mennesker, som har det svært at stå til ansvar for et andet menneske, både mentalt, fysisk og sensuelt.

Det er dog vigtigt, at man lærer at begå sig alene, da det også kan være mentalt sundt at være sig selv og være en fri fugl, for det er oftest også i den periode, at man kan finde ro og fred til at finde sig selv.

Ulempen er dog, at man også kan føle sig ensomme til tider. Det gælder både til almindelig snak, men man også intimitet med et andet menneske. Det behov kan man dog få dækket, uden at skulle forpligte sig i et forhold. I dag er det heldigvis blevet så nemt, at man kan få sex uden at være kærester eller gift, men bare ren hygge.

Hvordan foregår det?

Vi lever i en digitaliseret verden, hvor man kan komme i kontakt med andre singler i Danmark. Der findes online portaler alt efter, hvad du søger. Nogle portaler kan du finde mulige sexpartner, hvor man kan have forskellige sex chat med andre mennesker, mænd, som kvinder, og her kan man så snakke om hinandens behov, og eventuel mødes til noget uforpligtende sex. Her får man altså både noget socialt ved at snakke, men får også dækket sit intime behov, og får oplevelser og hygge.

Hvis du foretrækker at være i et fast forhold, for at få dækket dit intime behov, så kan du finde din potentielle kæreste eller flirt på Scor.dk, som er en af Danmarks mest populære dating portaler online.

Vær opmærksom

Selvom det hele kan virke ganske ufarligt, når man gerne vil date online, så skal man huske at have i mente, at der altid er nogle ubehagelige typer på den anden side. Derfor bør man aldrig være naiv, når man taler med et fremmed menneske. Der er desværre skrækhistorier, når det gælder at mødes online. Derfor bør du altid tjekke om personen er ægte ud fra de informationer du kender til. Man kan aldrig tjekke det 100%, men man kan gøre det man kan, og håbe det bedste.

Et godt tip er, at man får hinanden telefonnumre og den vej, kan tale sammen, eventuel se hinanden på snapchat eller webcam.