Bdsm fra start til slut

At kastte sig ud i legen med BDSM kan for nogen være svær. 
Men med lidt info kommer man noget nemmere i gang, og man har heller ikke de store uheldige oplevelser.
Det første man gør inden et man skal lave noget med en man ikke kender er at lave en forhandling. det vil sige man får tale i gennem hvad for grænser du har og aftaler et stop ord, jeg vil anbefale Cirkus da det er brugt i alle foreninger og klubber. så er det en god ide at tale om hvor meget eller hvor lidt.

Næste step er at man laver en opbygning til en leg og det kan man gøre gennem et mindfuck, det vil sige at man påvirker en følelese i modtageren. en følelse kunne være Frygt som er den der er nemmest at frem kalde, det kunne også være skam eller ydmygelse osv. når man har fornemmelsen af at man påvirker en af de her føleser så skal man hbare holde gang i den ind til mødet. er man ny både som top og bund så vil jeg ikke forsøge at køre den længer end 24 timer..
Når man så mødes for at lege så begynder legen med BDSM eller bare Dominans her kan man både lege med den fysiske del hvor man uden at sige noget kan styre bunden men man kan også gøre det mentalt, det er lidt samme fremgangs måde som ved mindfuck det er bare nemmere når man er i samme lokale og man kan se virkningen af det man siger og kan skure op og ned for virkning.
Når man så når til legen med smerte så kan det inde holde mange ting. det kan være reb eller bondage hvor man binder hinanden det kan være til sengen man det kan også være ophængs bondage 
Det kan være med hænderne over knæet og med den flade hånd smække numsen, det kan også være med redskaber. her vil jeg anbefale noget der er lavet til det, piske ridepiske, paddles, spanskrør, singltails osv 
Det altsammen kræver at man øver sig lidt og jo mere man øver sig jo bedre bliver man til det.
Lige meget hvad for et redskab man vælger så kræver det at man varmer op og giver modtageren tid til at arbejde med smerten.
når smerte legen er slut laver man det vi kalder aftercare.
Denne del er ret vigtig fordi vi ind i mellem leger med der er er ret hårdt og man har der for god fornøjelse af at får det bearbejdet.
Og det er det man gør med aftercare at man taler oplevelsen i gennem og får sat så mange følelser på som muligt. 

Hvis du vil vide mere om BDSM kan du læse nogle af vores Guides