Frækt undertøj og sexlegetøj giver jeres forhold flere gnister

Med frækt lingeri og sexlegetøj kan i gøres jeres forhold langt bedre!

Det kommer nok ikke bag på nogen af fræk og fungerende sex er det holder de fleste forhold kørende. Hvis ikke sexlivet fungerer, så fungerer forholdet i sidste ende heller ikke. 

Kunsten er bare komme dertil. For nogen er det lidt grænseoverskridende at snakke om hvad man tænder på. Endda også med sin partner. Når nyforelskelsen så går over og hverdagen rammer så ender han med at sidde i garagen og pudse alufælge mens hun sidder på sofaen og strikker sokker. Velkommen i hverdagen og kedsomheden. Døden for et forhold er netop flyttet ind og den giver ikke bare slip på sit bytte.

Hvad skal man så gøre ? 

Det er faktisk helt ok at sige til sin partner hvad man er vild med. Hvis den anden er vild med dig eller elsker dig, så vil de ikke se dig anderledes. I hvert fald ikke under normale forhold. Det at sige til sin partner at man gerne vil have noget sexlegetøj med i legen, kan være netop det den anden håbede på du ville sige. Så det gælder om at gribe tyren ved hornene og springe ud i det. Hvis din partner kigger underligt på dig og ender med at sige “nu er du ikke noget for mig mere”. Så havde forholdet nok ikke holdt anyway. 

For kvinderne er der også altid frækt lingeri, de kan gribe til. Det er noget mænd altid er vilde med, også dem der siger det ikke siger dem så meget. Tit kommer den udtalelse af at du nok engang har sagt du ikke er så vild med at gå i den slags. Ikke desto mindre er det klæde dig i noget frækt en lyst forstærker for mænd. Det kan være meget forskelligt hvad tøj / lingeri de tænder på. Faktum er dog at de har noget de elsker. Lige såvel som at de fleste kvinder elsker når mænd tager en skjorte på.