Kom i gang med rollespil

Det er ikke nogen hemmelighed, at sexlivet ofte bliver anderledes med tiden. Ikke nødvendigvis med alderen, men det er sjældent at frekvensen forbliver den samme i et langvarigt forhold. Efter nogle år kan der godt komme til at gå lidt hverdag i det hele, og man kaster sig ikke over hinanden hver gang, der er en ledig stund. Nogen formår naturligvis at holde gnisten i live i mange år, og måske endda hele livet. For andre skal der arbejdes lidt mere for det.

En af de ting, som nogle gange kan hjælpe lidt på det hele, er at få lidt fornyelse ind i soveværelset. Her findes er naturligvis mange muligheder, både de uskyldige og de lidt mere udfordrende. Ingen af delene er rigtige eller forkerte, det vigtigste er, at det er noget der tilgodeser begge parter.

Noget som der er mange, der eksperimenterer lidt med, er at få en eller flere nye personer med i sengen. Det skal lige i denne sammenhæng ikke forstås som at man rent faktisk finder nye fysiske personer, som man inviterer med. Her mener vi mere i den psykiske forstand med at man leger rollespil og på den måde, får lidt fornyelse.

Hvordan man så vil lade dette rollespil folde sig ud, kommer naturligvis an på, hvad man er til. Det kan være det helt ”enkle” med catsuits som disse, der er ultra frække og forførende. Det kan naturligvis også være, at i mere er til skolepigeuniformen eller matrostøjet til ham. Det kan også være, at i er mere eksperimenterede anlagt og gerne vil udforske lidt hersker eller herskerinde.

Når man går i gang med at spille nogle andre rolle, er det dog stadig vigtigt at det er roller man på den ene eller anden måde godt kan se sig selv i. Hvis man ikke har sig selv med i spillet, er der en god sandsynlighed for det ikke er et spil for 2 personer – og det skal sex altid være – mindst 😉